JÍDELNÍČEK
Den | Jidlo 1 | Jidlo 2 |
Pá | Pol.vývar s kapáním | |
5. | Selská vepřová kýta | |
| Zelí červené dušené | |
| Bramborové knedlíky | |
| Čaj se sirupem | |
Po | Pol.krupicová s vejci | |
8. | Rybí file zap.s ajvarem a sýre | |
| Brambory maštěné máslem | |
| Červená řepa | |
| Čaj s medem | |
Út | Pol.vývar se špaldovými noky | |
9. | Novohradský vepř. plátek | |
| Těstoviny | |
| Ovoce | |
| Džus | |
St | Pol.ruský boršč | |
10 | Grenadýrský pochod | |
| Zelný salát s mrkví | |
| Čaj ovocný | |
Čt | Pol.z vaječné jíšky | |
11 | Játra krůtí na cibulce | |
| Rýže dušená | |
| Ovoce | |
| Voda se sirupem | |
Pá | Pol.hrachová | |
12 | Kapustový karbanátek s masem | |
| Bramborová kaše | |
| Mrkvový salát | |
| Čaj s citrónem | |